Een cursus in wonderen 

Een cursus in wonderen is een spirituele leerweg:
niet een boek dat je eens een keer gelezen moet hebben, maar een echte cursus. Lees meer >

Naast het dagelijks oefenen en toepassen van de inhoud is het mogelijk deze te verdiepen in een lees/studiegroep en een attitudinal healing groep:

Op deze website vind je informatie over de

studiegroep 'Een cursus in wonderen'

Attitudinal Healing-groep

Workshops

in Voorburg.

Laatste nieuws

sitemap voor mobiel

  studiegroep cursus in wonderen


'Een cursus in wonderen':
Een cursus in wonderen beschrijft dat onze allereerste narigheid begon met het bedenken van een nietig dwaas idee. En onze allereerste vergissing was te vergeten om dat nietig dwaas idee te lachen. De weg naar onze oorsprong terugvinden kan dan ook niet anders dan door in te zien dat onze narigheid een vergissing is.

Het klinkt heel aantrekkelijk dat je door middel van een cursus gaat leren wonderen te verrichten of ze in ieder geval aan te trekken in je leven.
De 'wonderen' waar een cursus in wonderen over spreekt is jouw 'angst' transformeren in 'liefde'. Daar gaat dit boek van bijna 1400 pagina's over.
Lees meer>


De studiegroep:
We komen bij elkaar om vanuit de tekst van een Cursus in Wonderen, op een lichtvoetige, maar ook intensieve manier, te leren de innerlijke vrede en vreugde in ons dagelijks leven te hervinden. Met liefde creëren we samen een ruimte waarin we zoveel mogelijk met een cursus in wonderen samen zijn. Hierbij is de tekst altijd het uitgangspunt en is er vervolgens ruimte vanuit die tekst een ervaring uit ons alledaagse leven te onderzoeken.

Samen herinneren we ons er aan voor wonderbereidheid te kiezen. Een wonder is een omslag in onze waarneming; een omslag van angst naar liefde.
Anders gezegd in de taal van
een Cursus in Wonderen: We richten ons op het licht van de waarheid. Daar waar ons ego verwarring veroorzaakt brengen we de schaduw van onze illusie naar het Licht van de tekst die we zojuist gelezen hebben. We ontmaskeren de angst en kiezen voor Liefde.

Voor lastigheden uit dat leven doen we ons best een andere manier te vinden. Waar nodig maken we gebruik van het 6-stappenplan naar innerlijke vrede, ontwikkeld door Diederik Wolsak of de methoden van Willem Glaudemans.

wanneer? Zie Agenda

Lees meer>


Attitudinal Healing-groep:
Een cursus in het algemeen bestaat in de regel niet alleen uit lezen, wellicht plus het uit het hoofd leren van bepaalde regels, maar vooral ook uit oefenen: doen. Wanneer je de lessen uit het werkboek van 'Een cursus in wonderen' gaat doen dan ontstaat het 'ervaren'.


In het begin bestaat dat ervaren vrijwel zeker niet uit het ervaren van wonderen. Eerder het ervaren van weerstand. Soms regelrecht weerstand tegen de inhoud van een tekst. Veel vaker verborgen weerstand in de vorm van even geen zin of simpelweg vergeten. Wat dat betreft lijkt het heel veel op andere cursussen die een daadwerkelijke verandering van jou en je leven beogen.
Lees meer >

je bent van harte uitgenodigd!

kijk op de agenda


André Heine
facilitator

 

 thuis  sitemap  |  contact  |  agenda

   cursus in wonderen  |  studiegroep  |  attitudinal healing  |  workshops

 

de website is in onderhoud, later volgt er meer
maandag 03 februari 2020 10:41 laatst bijgewerkt