studiegroep cursus in wonderen'  

Cursus in Wonderen-studiegroep
in Voorburg biedt Cursus-in-Wonderen-studenten die op zoek zijn naar een leesgroep of studiegroep de gelegenheid met ons mee te doen. We zijn makkelijk bereikbaar vanuit Den Haag en omstreken.

Korte typering:
Met het boek 'een cursus in wonderen' als leidraad delen we in een vertrouwelijke sfeer in deze studiegroep. Samen in gesprek over de zojuist gelezen tekst en deze aan een alledaags persoonlijk voorval spiegelen: een prachtige gelegenheid jezelf te betrappen op gedachtepatronen die je groei in de cursus bemoeilijken.  [eerstvolgende zie Agenda]

Serieus met humor
Een cursus in wonderen beschrijft dat onze allereerste narigheid begon met het bedenken van een nietig dwaas idee. En onze allereerste vergissing was te vergeten om dat nietig dwaas idee te lachen. De weg naar onze oorsprong terugvinden kan dan ook niet anders dan door in te zien dat onze narigheid een vergissing is. En... waar we deze keer dan wél hartelijk om lachen! In onze studiegroep zien we regelmatig de humor in van een situatie waar we natuurlijk wel eerst serieus naar gekeken hebben.

Hoe we het doen in het kort:

 

Meer informatie over de studiegroep>>

Zin om mee te doen en/of behoefte aan meer info?
Van harte uitgenodigd!
Neem contact op.

André Heine

 

 thuis  contact  |  agenda

   cursus in wonderen  |  studiegroep  |  attitudinal healing  

 

22 jun 2018