Groep 

Iedereen is welkom
Tot nu toe zijn we meestal met vier, soms met vijf personen. Wellicht overbodig te zeggen, maar toch: we maken geen onderscheid in leeftijd of geslacht. Ieder die bereid is met 'Een Cursus in Wonderen' aan de slag te gaan in zijn of haar leven is van harte welkom.
De maximale groepsgrootte is acht personen.

Bovendien is het ook geen bezwaar wanneer je zojuist met een cursus in wonderen begonnen bent. Het zal pittig zijn maar wanneer je gemotiveerd bent zult je snel merken dat ook degenen die al jaren bezig zijn ook nog steeds allerlei vragen hebben bij het lezen van de tekst en een juiste toepassing ervan.

In ontwikkeling
De groep is nog in ontwikkeling. Toch hebben we al wel een eigen cultuur zoals bij 'werkwijze' blijkt. We we willen graag op een actieve manier met de tekst omgaan, vaak in een levendig gesprek met nogal eens een ahá-moment. Een Cursus in Wonderen is altijd de leidraad en de spiegel.

Vaak
We komen iedere 14 dagen samen (was iedere week) samen. Hier hebben we nadrukkelijk voor gekozen. We doen een cursus in wonderen er niet ook nog eventjes bij. De bereidheid is een keuze en die komt tot uitdrukking in graag steun vinden van anderen in het echt léven van wat een cursus in wonderen ons voorhoudt als keuze. [eerstvolgende zie Agenda]

 

 ◄ Werkwijze   |   Thuis   |    Tijd + Plaats ►

   

 thuis  contact  |  agenda

   cursus in wonderen  |  studiegroep  |  attitudinal healing  

 

laatste update: 16 sep 2016